renovatie badkamer

Badkamerrenovatie: maak er werk van

Badkamer vernieuwen in Mechelen
Wilt u ook graag uw badkamer vernieuwen, maar ziet u op tegen de hele verbouwing? Dat is niet nodig, want een goede allround vakman neemt u gemakkelijk al het werk uit handen. Vertrouw op een professional die alle (specialistische) werkzaamheden op zich neemt en u totaal ontlast bij de totaalrenovatie van uw badkamer, en neem een professionele alleskunner in dienst waar u volledig op kunt vertrouwen. Ludo Ulens in Mechelen is uw vakman!

Schakel een badkamerexpert in
Bij het vernieuwen van uw badkamer komt heel wat kijken. Een allround vakman verricht op professionele wijze alle werkzaamheden voor u, met als resultaat een complete badkamerrenovatie van hoge kwaliteit. Voor iedere fase in de verbouwing beschikt professional Ludo Ulens over die vaardigheden die de aanleg van uw nieuwe badkamer naar een hoger plan tillen. Zijn vakmanschap komt goed tot uiting in alle werkzaamheden die nodig zijn voor een compleet nieuwe badkamer met bad en/of inloopdouche en extra toilet. Ludo Ulens gaat geen enkele klus uit de weg en installeert vakkundig het leidingwerk voor sanitair, (vloer)verwarming en elektriciteit evenals het sanitair en de radiatoren, plaatst extra wanden en plafonds en zorgt verder voor het strakke tegelwerk van wanden en vloeren.

Professionele én vlotte verbouwing van uw badkamer
Een veelzijdige professional gaat voortvarend te werk bij een badkamerrenovatie en past daarbij al zijn expertise toe. Uw ervaren vakman Ludo Ulens stemt het complete pakket aan werkzaamheden naadloos op elkaar af. U bent ervan verzekerd dat de gehele badkamerrenovatie binnen de afgesproken tijd plaatsvindt en uw verbouwing zo geen vertraging oploopt. Profiteer van de voordelen die een badkamerexpert u kan bieden en ervaar het gemak bij de uitvoering! Vervolgens kunt u snel genieten van uw droombadkamer, want al uw wensen worden vanzelfsprekend gerealiseerd.

Neem voor een perfecte badkamer geheel op maat nu contact op met Ludo Ulens en vraag een offerte aan!

0
Feed

Schrijf een reactie