Vacatures bij Ludo Ulens

Ontdek onze blogartikels!

 • Bouwer repareert rioolpijp ter plaatse
  07/06/2021 0 Opmerkingen
  Ludo Ulens, uw partner voor rioleringswerken te Limburg en Vlaams-Brabant

  Rioleringswerken, inspectie waterleidingen en camera-inspectie
  Problemen met de riolering en afvoer doen zich vaak op de meest ongelegen momenten voor. Dat kan erg hinderlijk voor u zijn en voor veel overlast zorgen. Wist u dat u dergelijke ongemakken vaak ook goed kunnen worden voorkomen? Tal van verstoppingen en overstromingen worden veroorzaakt door dichtgeslibde afvoer- en rioleringsbuizen. Als u preventief te werk gaat en periodiek onderhoud laat uitvoeren, kan zich geen hardnekkige aanslag vormen in uw riolering en krijgt verstopping geen kans.

  Lees meer
 • 24/03/2021 0 Opmerkingen
  Aandachtspunten en tips voor een goede afvoer

  Verstopping afvoer voorkomen: houd uw afvoer vrij van vet en vuil

  Een verstopte afvoer kan veel hinder veroorzaken. Het is dan noodzaak om uw afvoer te laten ontstoppen. Om te voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt, kunt u zelf een aantal dingen doen.
  De juiste zorg voor uw afvoer is belangrijk om te verhinderen dat vuil en etensresten zich ophopen in het afvoerkanaal. Verder is periodiek onderhoud essentieel om uw afvoer vrij te houden. De volgende tips kunnen u daarbij helpen.

  Lees meer
 • renovatie badkamer
  21/12/2020 0 Opmerkingen
  Badkamerrenovatie: maak er werk van

  Badkamer vernieuwen in Mechelen
  Wilt u ook graag uw badkamer vernieuwen, maar ziet u op tegen de hele verbouwing? Dat is niet nodig, want een goede allround vakman neemt u gemakkelijk al het werk uit handen. Vertrouw op een professional die alle (specialistische) werkzaamheden op zich neemt en u totaal ontlast bij de totaalrenovatie van uw badkamer, en neem een professionele alleskunner in dienst waar u volledig op kunt vertrouwen. Ludo Ulens in Mechelen is uw vakman!

  Lees meer